Niğdeliler Derneğinden Demokrasi Nöbetçilerine Lokma

Niğdeliler Derneğinden Demokrasi Nöbetçilerine Lokma

Denizli Niğdeliler Derneği  darbe girişimine karşı durarak ülke bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara dökülen demokrasi nöbetçilerini yalnız bırakmadı.

A+A-

NİĞDELİLERDEN DEMOKRASİ NÖBETÇİLERİNE LOKMA İKRAMI

 

Denizli Niğdeliler Derneği Delikliçınar Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Lokma  ikramında bulundu. Vatandaşiların yoğun ilgi gösterdiği lokma kısa sürede tükendi.

“ALLAH BİR DAHA MİLLETİMİZE BU ACILARI YAŞATMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN”

Denizli Niğdeliler Derneği Başkanı Fatih Akbaş, 15 Temmuz gecesi Ülkenin uçurumun kenarından döndüğünü belirterek, “Milli birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde millet olarak çok büyük acılar yaşadık. 15 Temmuz günü vatanımıza ve milletimize karşı hain ve menfur bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Milletimizin bağrına saplanmaya çalışılan bu hançer topyekün olarak halkımızın inancı ve azmi sayesinde engellenmiştir.Başta 15 Temmuz günü Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmeye çalışan darbeci general Semih Terzi'yi alanının ortasından vurarak geberterek darbeye gerekli cevabı veren şehidimiz ve aynı zamanda hemşehrimiz P.Asb.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ülkemize bu acıları yaşatanların en ağır bir şekilde cezalandırılmalarını temenni ediyoruz” dedi.

“MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

“Bizler Denizli Niğdeliler Derneği olarak vatanımızın, milletimizin ve devletimizin sonuna kadar yanındayız” diyen Akbaş, şunları söyledi: “Bu vesileyle başta hemşehrimiz Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimizin şefaati ve ruhları için beş bin kişilik lokma hayrı tertip etmiş bulunmaktayız.Allah bir daha milletimize bu acıları yaşatmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu güzel organizasyonda standımızı ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin'e, Türkiye Geridönüşümcüler Konfederasyonu Başkanı Aday Imdat'a, Denizli Geridönüşümcüler Derneği Başkanı Burhan Armutcu'ya, basınımızın güzide mensuplarına, Denizli Niğdeliler Derneğimizin çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerine, hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.” MESUT GÜLER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.