Nefesler Tutuldu Gözler Ankara'da

Nefesler Tutuldu Gözler Ankara'da

Tavas ilçesinde nefesler tutuldu. Kızılcabölükspor'u desteklemek için taraftarlar sabah sularında Ankara'ya yola çıktılar. Tavas Belediye'nin katkıları ile yola çıkan otobüsler, taraftarları ücretsiz taşıyor.

A+A-

Sınırlı bir bütçeye sahip olmalarına rağmen 3. Lig'de başarıları ile göz dolduran Mekikler en son play-off yarı finalinde Sultanbeyli Belediyespor engelini de aşıp finale kaldılar. Mekikler 2. Lig bileti için, bugün saat 16.00'da Tarsus İdman Yurdu ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak. Karşılaşmadan zaferle ayrılacak olan takım TFF 2. Lig'e çıkacak.

Sabrın Takımı

Maç için Ankara iline giden Başkan Akyol oldukça heyecanlıydı. Akyol, Kızılcabölükspor’un sabrın, disiplinin, emeğin takımı olduğunu, İnşallah bugün Mekiklerin 2. Lig biletini alıp Tavas’a ve ülkeye büyük bir başarı ve gurur kaynağı olacaklarını, tüm Tavas tek ses tek nefes bu maça kilitlendiklerini, oyuncularından yönetim kadrosuna ve Kızılcabölükspor'a destek veren herkese bize bu heyecanı ve gururu yaşattıkları için sonsuz teşekkür ettiklerini, kendilerinin de her zaman onlarla birlikte olduklarını, yenseler de yenilseler de kalplerinin Kızılcabölüksporumuz için atmaya devam edeceğini söyledi ve Mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarının takımlarıyla olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.