Necip Filiz'in Kabine Değerlendirmesi

Necip Filiz'in Kabine Değerlendirmesi

“ Denizli sevdalısı Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede Ekonomi Bakanı olarak yer alması ve görevini sürdürmesi bizleri sevindirmiştir.

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Denizli sevdalısı Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede Ekonomi Bakanı olarak yer alması ve görevini sürdürmesi bizleri sevindirmiştir. Nihat Zeybekci başta olmak üzere yeni kabineye başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Dümende işini bilen bir kaptan varsa içiniz her zaman rahattır diyen Başkan Filiz; Türkiye Ekonomisi’de tecrübeli, vizyon sahibi ve başarılı bakanımız ile yoluna aynı hızla devam edeceği için mutluyuz “ dedi.

 

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından Başkan Filiz devamla şunları söyledi:

“  Tütün tarlasından işadamlığına, Denizli İhracatçılar Birliği'nden Denizli Belediye Başkanlığı'na, Denizli Milletvekilliğinden Ekonomi Bakanlığı'na uzanan başarı öyküsüyle ve Denizli sevdası ile tanıdığımız Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevini sürdürmesi Denizli İl Teşkilatımızda  sevinçle karşılandı.

Her şeyden önce yeni kabine Denizli'ye ve ülkemize hayırlı olsun. Ekonomi bakanlığının bu görevi başarı ile sürdüren Nihat Bey'de kalmasından dolayı mutluyuz. Nihat Zeybekci, uzun süre görev yaptığı Ekonomi Bakanlığı'nda deneyim ve tecrübesini kullanarak Türkiye ve Denizli için faydalı çalışmalar yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Hem ülkemize hem de Denizlimiz'e önemli mesafeler aldıracak politikalar üreten Nihat Zeybekci başta olmak üzere yeni kabineye başarılar diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.