Narko Timlerinden Ağır Darbe

Narko Timlerinden Ağır Darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan narko timleri tarafından uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vuruldu.

A+A-

Narko Timleri uyuşturucu tacirlerine karşı devam ettirdiği operasyonlar sonucunda, 208 gram eroin, 140 gram met kristal, 3 kilo kenevir, 21 ecstasy, 55 sentetik ecza, 1,5 gram bonzai ele geçirildi, 14 kişi de tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, şehrin tüm noktalarında uyuşturucu tacirleri ile mücadele etmeye ve onlara karşı operasyonlarını devam ettirmeyi sürdürdü. Bu kapsamda 23 Temmuz – 16 Ağustos tarihlerinde yapılmış olan farklı operasyonlar sonucunda çok miktarlarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği ifade edildi.

Narko timlerin operasyonları sonucunda 3 kg dişi hint keneviri, 208 gram eroin, 140 gram met kristal ( metamfetamin ), 163 adet kök kenevir bitkisi, 21 tane ecstasy hap, 55 tane sentetik ecza, 45 gram skunk ( ithal kenevir ), 1,5 gram sentetik kannobinoid ( bonzai ) ile uyuşturucuyu tartmak için kullanılan terazi ve düzenekler ele geçirildi.

61 Yakalama 14 Tutuklama

Emniyet birimlerince yapılmış olan operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde suçlarına karışmış olan 61 şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesi ile adli makamlara gönderilmiş olan 24 zanlıdan 14’ünün ise tutuklandığı bildirildi. Uyuşturucu maddeleri kullanan 37 kişi ile alakalı ise yasal işlemlerin yapıldığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.