Narin Güran davasında yeni gelişme: Şüpheli amca tutuklandı

Narin Güran davasında yeni gelişme: Şüpheli amca tutuklandı

Türkiye, 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunmasını beklerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca ve muhtar S.G. mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Narin Güran'ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları 13. gününde devam ederken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S.G. hakkında önemli bir gelişme yaşandı. S.G., savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, S.G.'yi kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten öldürme suçlarından tutuklama kararı verdi. Arama çalışmaları ve soruşturma, Narin Güran'ın akıbetini belirlemek amacıyla sürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakılmıştı. Aramalar; 13'üncü günde de sürüyor.

Ancak ekipler şimdiye kadar yeni bir ize rastlamadı.

18 yaşındaki ağabey; kolunda görülen ısırık izleri nedeniyle gözaltındaydı. Narin'e ait fotoğraflardan elde edilen çene yapısı örnekleriyle karşılaştırma için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ancak ısırık izinin kime ait olduğu konusunda bir bulgu elde edilemedi. Ağabey bunun üzerine serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.