Mukaddes Künarlıoğlu Hukuk Bürosu Açtı

Mukaddes Künarlıoğlu Hukuk Bürosu Açtı

Stajını Erbeyin Hukuk bürosunda tamamlayan Mukaddes Künarlıoğlu, Hukuk ve Danışmanlık bürosu açtı.

A+A-

Hastane caddesi Gürçak İşhanı kat 1’de gerçekleştirilen açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin, Baro Başkanı Müjdat İlhan, MHP eski İl Başkanı İbrahim Ekiz, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda Avukat ve Hukukçu katıldı.

 

Açılış öncesi Av. Mukaddes Künarlıoğlu, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan konuklarıyla tek tek ilgilendi.

 

Açılış konuşmasını yapan Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Av. Mukaddes Künarlıoğlu’na başarılar diledi. İlhan, “Avukat arkadaşımızın büro açılışına geldik. Burada başarılı bir şekilde avukatlık yapmasını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı kazançları olur. Adliyemize, Baromuza ve Milletimize faydalı çalışmalarda bulunur. Çalışma hayatında bol başarılar ve kazançlar diliyorum” dedi.

 

MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin de konuşmasında, büronun hayırlı olmasını dileyerek, “Evladımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Kazancı bol olsun. Cenabı Hak utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun. Ailesinin, kendisinin ve sevdiklerini sevindirsin” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların açılış kurdelasını MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Baro Başkanı Müjdat İlhan ve MHP eski İl Başkanı İbrahim Ekiz birlikte kesti. Daha sonra katılımcılara ikramda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.