Müjdat İlhan’la Yola Devam

Müjdat İlhan’la Yola Devam

Denizli Barosu’nun bugün gerçekleştirilmiş olan 49. Olağan Genel Kurulu sona erdi.

A+A-

Olağan Genel Kurul sonrasında mevcut Başkan Müjdat İlhan, selefi Adil Demir ile yarıştı ve yarışı önde bitirdi. Mevcut Başkan almış olduğu 526 oy ile seçimi zaferle tamamlarken, Adil Demir ise 445 oyda kaldı.

Denizli Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulu adeta bir demokrasi şölenine döndü. 2 gün devam eden genel kurulun ilk gününde adaylar meslektaşlarına hitap etti ve vaatlerini anlattı. 2. günde ise seçim heyecanı vardı. 7 seneden beri Denizli Barosu’nun başkanlığına devam eden Müjdat İlhan ile 2002 senesinde Yıldırım Aycan’dan sonra Denizli Barosu Başkanı olan ve 9 sene görev yapan Adil Demir’in kıyasıya yarıştığı seçimlere avukatlardan yoğun bir ilgi geldi. Gün boyu oy kullanma işleminin devam ettiği Adalet Mahallesi’ndeki hizmet binasında kurulmuş olan sandıklar saat 17.00’de kapandı. Oy sayımı ve tasnif işleminin de neticelenmesi ile Denizli Barosu’nun yönetimi de tespit edilmiş oldu. Resmi olmayan rakamlara göre seçimlere katılmış olan avukatların 526’sının oyunu alma başarısı gösteren mevcut başkan Müjdat İlhan koltuğunu korudu.

ADİL DEMİR İSE 445 OY ALABİLDİ

Seçimlerin çarşaf listeyle yapılması sebebi ile oy sayım işlemi beklenildiğinden uzun sürdü. Denizli Barosu’nun yönetimini meydana getiren isimler gece geç saatlerde belli olacak. Oylama sonucunda Adil Demir 445 oy aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.