Muhtarın Çocukluk Hayali Yıllar Sonra Gerçekleşiyor

Muhtarın Çocukluk Hayali Yıllar Sonra Gerçekleşiyor

Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci, üst yapı çalışmalarıyla ilgili olarak Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür ederek “Bu mahallenin böyle bir hizmet alması bizim çocukluk hayalimizdi” dedi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin asfaltlama çalışmaları ilçe mahallelerinde tüm hızıyla sürüyor. Onlardan biri de Kayalar Mahallesi’nde devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi ilçedeki tüm mahallelerde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Mahallelerde asfalt çalışmalarından, parke ve bordür taşı döşemesine kadar birçok hizmeti aralıksız sürdüren Merkezefendi Belediyesi’nin üst yapı çalışmalarından bir tanesi de Kayalar Mahallesi’nde… Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mahallenin sokaklarında devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Görevlilerden de bilgi alan Başkan Subaşıoğlu sonrasında Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci ile istişarelerde bulundu. 

Mahallesinde yapılan çalışmalar ilgili konuşan Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Yapılan üst yapı çalışmalarının kendileri için bir çocukluk hayali olduğunu anlatan Muhtar Osman Yüreci, “Başta başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Bu mahallenin böyle bir hizmet alması bizim çocukluk hayalimizdi. Diğer mahallelerde veya şehir içinde olan çalışmaların Kayalar Mahallemizde de olmasını istemiştik. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun sayesinde bunu gerçekleştirdik. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

“KAYALAR MAHALLEMİZDE PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kayalar Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz yıl tamamlanan alt yapıdan sonra Merkezefendi Belediyesi olarak Kayalar Mahallemize üst yapı anlamında çok kuvvetli bir şekilde tüm imkânlarımızla giriş yaptık. Son 2 aydır devam eden çalışmalarımızın neticesinde bütün Kayalar Mahallemizin tüm kaldırım çalışmaları tamamlandı. Artık asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede buradaki çalışmalarımız tamamlanacak. Kayalar Mahallemiz biraz hizmet almakta kenarda kalmıştı. Biz Merkezefendi Belediyesi olarak bu mahallemizi en merkezdeki mahalle olarak baştan beri değerlendiriyoruz. Kayalar Mahallemizde modern bir görünüm kazanacak” dedi ve konuşmasını şöyle sonlandırdı “Diğer mahallelerimiz gibi Kayalar Mahallemizde parlayan bir yıldız olacak”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.