Ms. Supçin’den Çok Konuşulacak Açılış!

Ms. Supçin’den Çok Konuşulacak Açılış!

Ms. Supçin Eğitim & Danışmanlık Denizli’de açıldı.

A+A-

Yazar & Eğitimci Emine Supçin’in sahibi olduğu Ms. Supçin Eğitim & Danışmanlık Adalet Mahallesi’nde törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Artı Koleji Kurucularından Alptekin Özdemir, Pamukkale Üniversitesi Öğr. Gör. Şerif Kutludağ, NLP Uzmanı Barış Balcı, Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu gibi isimler destek olmak için bir araya geldi.

Diğer etüt merkezlerinden farklı olarak, öğrencilerin okula destek, ödev ve ders çalışmalarının yanı sıra İngilizce öğrenecekleri merkezde, öğrenciler; bireysel özellikleri ve ilgi alanlarına göre yönlendirilip eğitilecek.

Açılışta konuşan Emine Supçin, her çocuğun farklı yetenek ve ilgi alanları olduğunu belirterek, “Burada hiçbir balığa uçma, hiçbir kuşa yüzme öğretilmeye çalışılmayacak” dedi.

İlköğretim ve lise öğrencilerine dil ağırlıklı etüt hizmeti verecek olan Albayrak’taki merkezin kaçılışına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Merkezin açılış kurdelesini konfeti yağmuru altında çocuklar kesti. Emine Supçin de törene katılan ve merkezin gerçek sahibi çocuklara hediyeler dağıttı. Ayrıca çocuklar dans ederek doyasıya eğlendi.

Ms. Supçin Eğitim & Danışmanlık Merkezi’nde, ilköğretim ve lise öğrencilerinin yanı sıra, yetişkinlere ve üniversite öğrencilerine de dil eğitimi ve danışmanlık hizmetleri verilecek. Yurt dışı eğitim danışmanlığı, aile danışmanlığı, TEOG danışmanlığı, PDR destek hizmetleri Ms. Supçin’de verilen hizmetler arasında.

Bugüne kadar Destek Yayınları’ndan; “Hiç”, “Filozoflardan Seksi Şeyler” ve “Dokunulmamış Kadınlar” isimli 3 kitabı çıkan yazar Emine Supçin’in yeni kitap çalışmaları da devam ediyor.Kaynak:denizliguncelsaglik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.