Miniklerin Çivril İtfaiyesi Ziyareti

Miniklerin Çivril İtfaiyesi Ziyareti

Çivril Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril İtfaiye Amirliğini ziyaret edip itfaiyenin nasıl çalıştığını ve olaylara nasıl müdahale edildiğini gördüler.

A+A-

Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencileri, Meslek öğrenimi dersi çerçevesinde, öğretmenleri ve okul müdürü Halil Sertan Şahan gözetiminde Çivril İtfaiye Amirliğine bir ziyaret yaptılar. Minik öğrenciler yangından korunma teknikleri, itfaiyenin önemi ve görevlerini uygulamalı olarak öğrendiler. Öğrencilere, itfaiyenin yangına müdahale ederken kullandıkları teknikler gösterilirken temsili olarak öğrenciler yangın aracına da bindirildi.

110 İhbar Hattı

Yangın tüpünün doğru bir şekilde kullanılması ve yangından korunma ekipmanlarını öğrencilere anlatan İtfaiye Amirliği birimleri, öğrencilere 110 yangın ihbar hattını da tanıttılar. İnsanların yangın ve benzeri durum ile karşılaşmaları halinde 110 ihbar hattına çağrıda bulunmasını talep eden yetkililer, itfaiye teşkilatının 7 gün 24 saat esasına göre çalışıp her zaman göreve hazır olduklarını dile getirdiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.