Minik Yüreklerden Şehitlere İlahi!

Minik Yüreklerden Şehitlere İlahi!

FETÖ/PDY’nin planladığı hain darbe girişimine karşı milli irade nöbeti tutan her yaştan Denizlili, demokrasi destanı yazmaya devam ediyor, Büyükşehir Belediyesi’nin şehit ve gaziler için başlattığı kampanyaya geçtiğimiz günlerde destek veren öğrenciler, 1

A+A-

Çocuklardan şehitlere ilahi  

 

TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin darbe girişimine karşı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı boş bırakmayan Denizli halkı, demokrasi nöbetinin 26’ncı gününde de milli iradeye sahip çıkmaya devam etti. Darbe girişiminin lanetlendiği gecede, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, şehit düşen ve gazi olan kahramanlar için başlattığı kampanyaya geçtiğimiz günlerde destek veren Yeni Nesil Çocuk Evi’nin öğrencileri bu kez 15 Temmuz kahramanları için ilahiler ve şarkılar söyledi. Çocuklar meydanı dolduran binlerce Denizliliden büyük alkış aldı.

 

Nöbete devam

 

Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşları da meydanda açılan stantlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için çeşitli ikramlarda bulundu. Darbe kalkışmasının ilk gününden bu yana destan yazan Denizli halkı, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin 26’ncı gününde de sabah saatlerine kadar bekleyişlerini sürdürdü.

 

Arslanbek Sultanbekov Denizli’de

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk dünyasının efsanevi türküsü Dombıra’nın bestecisi Arslanbek Sultanbekov’u Denizlililer ile buluşturuyor. Demokrasi nöbetinin son gününde Denizlililer için sahne alacak Arslanbek Sultanbekov, bugün akşam (10 Ağustos 2016) saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.