Minik Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

Minik Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

Minik Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Denizli İl Öğrenci Meclisi, "Küçük Hayallerin Büyük Umutları" projesi kapsamında Tavas ilçesindeki Altınova, Ebecik ve Derinkuyu’da ilk ve ortaokulları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Denizli İl Öğrenci Meclisi, "Küçük Hayallerin Büyük Umutları" projesi kapsamında ortak çalışmada bulundu. Gençler proje kapsamında Tavas ilçesinin Altınova, Ebecik ve Derinkuyu Mahalleleri'ndeki ilkokul ve ortaokulları ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanı Osman Yeşilyurt, Gençlik Meclisi ve Denizli İl Öğrenci Meclisi üyelerinin katıldığı ziyarette, hayırseverlerin destekleriyle alınan kitap, çanta gibi kırtasiye malzemeleri yaklaşık 150 öğrenciye hediye edildi.

 

Proje devam edecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, projenin çok anlamlı olduğunu ve devam edeceğini belirterek, "Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte projeye destek verdik. Her şeyden önce öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek güzel vakit geçirme imkanı bulduk. Onları bir nebze de olsa sevindirdiysek ne mutlu bize. Hayırseverlerimize ve projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.