Milli Ürünler Yerli Üreticilerle Gelişiyor

Milli Ürünler Yerli Üreticilerle Gelişiyor

Milli Ürünler Yerli Üreticilerle Gelişiyor

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube üyeleri yerli savunma sistemleri üreten Roketsan’ı ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve MÜSİAD Üyeleri; MÜSİAD Ankara ve Kırıkkale şube ziyaretlerinin ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Roket Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni (Roketsan) ziyaret etti.

Ziyarette Roketsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Aysan, Genel Müdür yardımcısı Hayri Torun, Pazarlama Direktörü Hüdai Özdamar, Tedarik direktörü Ali Şarlak tarafından MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerine üretim ve süreçler hakkında bilgiler verildi.

Roketsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Aysan, “Milli ürünlerimizi yerli üreticilerimizle geliştiriyoruz. Belirli dönemlerde Anadolunun farklı şehirlerine giderek Savunma sanayii ile çalışabilecek üreticilerle görüşme yapıyor, sanayicilerimizin üretim kabiliyetlerini inceliyoruz. Üretimde kullanılan parçaların yerli üreticilerden ve yerli malzemeden seçilmesine özen gösteriyoruz.” İfadelerini kullandı.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerimizden oluşan 50 kişilik bir heyetle MÜSAD Ankara ve Kırıkkale şubemizin ardından Roketsan Fabrikamızı ziyaret ettik. Savunma sanayiinde 29 yıllık tecrübeye sahip kurumumuzdan gurur duyduk. Yetkililerin, üretim ve tedarik sürecinde yerli ve milli ürünleri tercih etmesi bizi ayrıca sevindirdi. Burada üretilen Topçu silah sistemleri, hava savunma programları, tanksavar füzeleri ve hassas güdümlü mühimmatlar öncelikli olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin manevra kabiliyetini yükseltmesi ve askeri gücümüzün arttırılması açısında büyük önem arzediyor.” Şeklinde konuştu.

Sunum sonrasında nihai ürünlerden bazılarını inceleme ve bilgi alma fırsatı bulan MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri merak ettiği konular hakkında uzmanlardan bilgiler aldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.