Milli Mücadele Turnuvası Başladı

Milli Mücadele Turnuvası Başladı

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen Milli Mücadele Turnuvası’nda heyecan başladı. İlk gün 8 takımın mücadele ettiği turnuvada Radyo 20 (Master) takımında yer alan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, maçın 24. dakikasında gol atarak takımın

A+A-

Sarayköy Belediyesi 24 Mayıs Milli Mücadeleye katılış yıldönümü dolayısıyla her sene gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiği Milli Mücadele Turnuvası’nı bu yılda gerçekleştiriyor. 17 takımın yer aldığı turnuvanın ilk gününde 8 takım mücadele etti. 

Turnuvanın başlangıcında sporcular ile biraraya gelen Başkan Özbaş, “Öncelikle turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Turnuvamız fair play ve centilmenlik seviyesinde geçeceğine bir şüphem yok. Önemli olan kardeşlik... Hepimiz iş hayatında yoğun çalışıyoruz. Burada bir nebze deşarj olacağız. Tekrar tüm takılarımıza başarılar diliyor; başarı, kardeşlik kazansın” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk maçı başladı. Radyo 20 (Master) takımı içinde 18 numara ile yer alan Başkan Özbaş, karşı takım olan Karacadağlar spora maçın 24. dakikasında gol atarak takımına puan kazandırdı.

Turnuvanın ilk gününde maç sonuçları şöyle;

Radyo 20 (Master) 5- Karacadağlar 2

Özcan Büfe 2- Lider Spor 2

Gençler Gücü 2- Yıldırım Gümüş Spor 2

Genç Kıraathanesi 1- Albatros Liman hizmetleri 5



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.