Milletvekili Olarak Döneceğim

Milletvekili Olarak Döneceğim

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan, Denizli Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

A+A-

Dr. Şule Türkarslan yapmış olduğu açıklamada İYİ Parti Merkezefendi Teşkilatına seslenerek 25 Aralık 2017 tarihinde bu kutlu yola beraber çıktıklarını, bugün yaşanılan durumların bir ayrılık ya da bir nokta koyma olmadığını, aksine şartların gerektirdiği hali ile bir virgül atma durumu olduğunu ve bugün itibariyle milletvekili aday adaylığı için aylardır teşkilata layık olarak yürütmeye çalıştığı ilçe başkanlığı görevimden istifa ettiğini dile getirdi.

Bu kararı almanın kolay olmadığını ifade eden Türkarslan, teşkilatın ve halkın kendisine olan kararlı desteği ile Allah nasip ederse milletine ve partisine 24 Haziran'dan sonra milletvekili olarak hizmet etmek istediğini vurguladı.

ÇOK ÇALIŞTIK

Birlikte çalıştıkları zaman içinde yanlışı ile hatası ile sevabı ile günahı ile sevinci de hüznü de beraber yaşadıklarını belirten Türkarslan, Denizli'nin 19 ilçesi içinde, Merkezefendi İYİ Parti Teşkilatı olarak her zaman en çok çalışan ve fark yaratan teşkilat birimi olduklarını söyledi ve bu minvalde gösterilen üstün emek ve gayretler için her bir üyeye ayrı ayrı teşekkür etti.

Dr. Şule Türkarslan Hiçbirinizde gönül kırıklığı kalmamasını temenni ediyorum. Hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizler de bana hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.