Milletin Azmi Kurtaracak

Milletin Azmi Kurtaracak

İYİ Partililer Denizli İl Başkanlığında Kurban Bayramı kutlaması için bir araya geldiler. GİK üyesi ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’te bayramlaşanlar arasındaydı.

A+A-

Bayramlaşmada konuşma yapan  İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, insanlara dayanışmayı ve paylaşmayı öğreten Kurban Bayramı'na eriştiklerini, aileleri bir sofra etrafında toplayan, yokluk ile varlık arasında köprü kurma sahibine Kurban Bayramının kutlu olmasını, bayramın kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur. bereket ve İyilikler getirmesi dileklerini iletti.

Sıkıntılı Bir Süreç

Beceriksiz bir yönetim anlayışından ötürü ülkenin sıkıntılı bir ekonomik süreçten geçmekte olduğunu dile getiren Başkan Akgün, bunu fırsat bilen dış mihrakların ülkenin bu durumundan faydalanmaya çalıştığını ama yüce milletin azmi ve kararlılığı ile yine her zamanki gibi devletinin yanında dimdik ayakta olduğunu, Kurban bayramı vesilesi ile birlik ve beraberliğin daha da arttığı bu günlerde bu ruhu korumak gerekliliğinin devletin ve milletin lehinde olduğunu, İYİ Parti ailesi olarak bu bilince sahip olduklarını ve bu birlikteliği bozacak her duruma karşı göğüslerini gereceklerini belirtmek istediklerini söyledi.


 

Başkan Akgün, ekonomik nedenlerden dolayı endişe ve ihtiyatla kutlamaya çalıştıkları kurban bayramını tekrar tebrik ederken, yüce Türk Milletinin pek çok tuzaklara yakalanarak kurtulduğunu tarihin kendilerine gösterdiğini, İçinde oldukları bu süreçten de Türk milletinin azmi ve kararlılığı ile kurtulacaklarını, muhtaç olunan kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu belirterek herkese saygı ve sevgilerini sunduğunu sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.