MHP’nin 2 A. Adayı AK Parti’ye Müracaat Etti

MHP’nin 2 A. Adayı AK Parti’ye Müracaat Etti

Denizli MHP'den aday olacağını defalarca dile getiren, sonrada AK Parti saflarına geçtiği belirtilen 2 belediye başkan aday adayı...

A+A-

31 Mart yerel seçimlerde MHP’den belediye Başkanlığı için aday olacağını defalarca dile getiren Arif Demirdöğer AK Partide aday adaylığı için müracaat etti.

Aldığımız bilgilere göre Demirdöğer geçtiğimiz günlerde AK Partiye aday adayı olmak için bütün evraklarını hazırlayıp teslim etti.

Baklan’da günün konusu olan olay duyulur duyulmaz bir önceki belediye başkanı ve halen MHP İlçe başkanlığını yürüten İsa Karaçolak’ın da partiden istifa edeceği gelen haberler arasında. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’den aday olan Hamdi Cin’in de Bozkurt belediye başkanlığı için AK Partiye müracaat ettiği ortaya çıktı…


MHP Denizli İl Başkanı tarafından Bozkurt Belediye başkan adayı olarak açıklanan Hamdi Cin kesin adaylığı için MHP Genel Merkezice adaylığının kesinleştirilip, açıklanması için davet edildi. Davete cevap vermeyen Hamdi Cin'in AK Parti'den aday adayı olduğu ve müracaatını yaptığı iddia edildi.

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.