MHP'den İstifa Edenlere Ersoy Örneği!

MHP'den İstifa Edenlere Ersoy Örneği!

MHP'den İstifa Edenlere Ersoy Örneği!

A+A-

Yaşanan toplu istifaları eleştiren MHP eski İl Başkanı Ruhi Çavdar "Hiç kimse unutmasın ve aklının bir köşesine yazsın, Bülent Ersoy bir tercih kullandı nüfus kağıdını pembeleşirdi. Ancak şimdi mavi nüfus kağıdı kullanmak istese bu mümkün değil" dedi

 İstifa krizleriyle sarsılan MHP’de, bu akşam Gölcük’te bulunan Koray Aydın parkında yaklaşık 410 kişinin katılımıyla toplu istifa gerçekleşti. MHP Genel Merkezi’nin ve Devlet Bahçeli’nin politikalarına tepki göstererek parti ve teşkilatlardan istifa edenlere bir tepki de MHP eski il Başkanı Ruhi Çavdar'dan geldi. Çavdar toplu istifa edenlere sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

Çavdar sosyal medya üzerinden yazdığı yazıda "MHP üzerinden oyun oynamaktan bıkmadılar. Yok istifa organizasyonu olacakmış, yok Kocaeli'de partiyi bitireceklermiş. İstifa da demokratik bir seçenektir, ancak kahpelik insana yakışmaz. Yokluğunuzla bu davayı tehdit edebileceğiniz zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

Giden gider, kalanlarla yola devam edilir.  Hiç kimse unutmasın ve aklının bir köşesine yazsın, Bülent Ersoy bir tercih kullandı nüfus kağıdını pembeleşirdi. Ancak şimdi mavi nüfus kağıdı kullanmak istese bu mümkün değil. İyi düşünmek lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.