MHP , Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP , Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP , Ziyaretlerini Sürdürüyor

A+A-

ÖZHAN: ‘Bu Millet için yapmayacağımız fedakarlık yoktur’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi Teşkilatı , İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan öncülüğünde mahalle gezilerine devam ediyor.

 

DAHA GÜZEL VE DAHA ÖZEL BİR MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ İÇİN’

‘Daha Güzel ve Daha Özel Merkezefendi Belediyesi İçin’ Merkezefendi’de ayak basmadık yer bırakmayacağız anlayışı ile mahalle gezilerine devam eden MHP Merkezefendi teşkilatı bu kez Yeni Mahallede ikamet eden ve mahalle temsilcisi olan Osman Pala’nın evini ziyaret etti. Mahalle hakkında bilgiler alan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve yönetim kurulu üyeleri mahallede gerçekleştirilebilecek projeleri masaya yatırdı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan,” Merkezefendi İlçemizi MHP’ye kazandırmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda hiçbir zaman kararımızdan ve duruşumuzdan taviz vermeden hep ileriye dönük projelere imza atmak istiyoruz. Nokta atışlarla Merkezefendi Belediyemizi kazanmak burada halkın hizmet eri olmak istiyoruz. Merkezefendi’de ayak basmadık yer ve çalınmadık kapı bırakmayacağız . Herkesin dertlerini dinleyeceğiz ve çözüm olmaya çalışacağız. Bunu 2019 seçimleri için yapmıyoruz. Bunu bir insan bir gönül hizmetkarı olarak yapıyoruz. Herkese deva olmak istiyoruz fakat şu düzeydeki imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. 2019’da Merkezefendi Belediyesini kazandığımızda bu imkan bize verildiğinde daha güzel ve daha özel Merkezefendi Belediyesi Denizli halkını bekliyor olacak” dedi.

 

‘ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ AİLEYİZ’

Ziyaret hakkında da konuşan Özhan,” Biz güçlü ve her daim vatandaşların çözüm üreticisi olmuş devletinin milletinin öz evlatları ülkücü milliyetçi bir aileyiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette , Yenimahalle , mahalle temsilcimiz Osman Pala’nın evine ziyarette bulunduk. Misafirperverliği içinde teşekkür ediyoruz. Mahalle hakkında konuşup fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine güvenimiz sonsuzdur. Her mahallemizde bir halka olup kol kola girerek güçlü bir zincir düzeneği oluşturacağız ve 2019 için güçlü bir şekilde yerel ve genel de ülkenin milli manevi sahipçisi MHP damga vuracak. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi önce devletimizi ve milletimizi sonra partimizi ve kendimizi düşünüyoruz. Bu Millet için yapmayacağımız fedakarlık yoktur. Her zaman devlet ve millet için taşın altına elimizi koyacağız “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.