Mevlüt Demir, Vali Karahan'ı Ziyaret etti

Mevlüt Demir, Vali Karahan'ı Ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü sebebi ile İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve teşkilat çalışanları, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyarete; İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları da katılımda bulundular.

 

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Polis haftası dolayısı ile Vali Hasan Karahan’a Emniyet Teşkilatının İlimizdeki çalışmaları ile alakalı bilgiler verdi. İl Emniyet Müdürü Demir ve beraberinde bulunan emniyet mensuplarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hasan Karahan; emniyet teşkilatı görevlilerinin zor şartlar altında görev yaptıklarını, bunu herkesin bildiğini ve kendilerine duacı olduklarını dile getirdi.

En Köklü Kurum

Türk Polis Teşkilatı’nın, 173 yıla dayanan geçmişi ile devletin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Vali Karahan, Emniyet Teşkilatının, kurulduğu günden bu yana elde ettiği bilgi ve deneyim birikimi ile hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışı ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başta Sayın Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatı mensubu personelimize üstün gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, diyen Vali Karahan, 10 Nisan Polis Haftası vesile ile tüm emniyet mensubu çalışanlarına sağlık ve mutluluklar dilediğini belirterek başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Hepinize başarılar diliyorum.” İfadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.