Meteoroloji'den Güney ilçesine bir sel uyarısı daha!

Meteoroloji'den Güney ilçesine bir sel uyarısı daha!

Denizli'nin Güney ilçesi için öğle saatlerinden sonra Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve sel uyarısı geldi.

A+A-

Denizli'nin Güney ilçesinde dün yaşanan sel felaketinin ardından bugünde Meteoroloji'den yeni bir kuvvetli yağış uyarısı daha geldi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada; yağışların sabah saatlerinde Muş, Bitlis ve Ağrı çevreleri, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi, Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Muğla, Tokat çevreleri, Denizli'nin güney, Erzincan'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiği belirtilmişti.

Yapılan son değerlendirmelere göre son dakika açıklamasında; bugün 31 Mayıs Perşembe gününde "Öğle saatlerinden itibaren Denizli'nin güney ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer aldı. Yağışların özellikle 13.00 ila 19.00 saatleri arasında oldukça etkili olacağı belirtilirken vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

31 Mayıs Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.