Meteoroloji'den Denizli'ye sel ve yıldırım uyarısı!

Meteoroloji'den Denizli'ye sel ve yıldırım uyarısı!

Meteoroloji'den Denizli için bugün 24 Ekim Çarşamba gününde öğle saatlerinden sonra gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiği ve ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgarın olacağı belirtildi.

A+A-

Meteoroloji'den Denizli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada; 24 Ekim Çarşamba gününde öğle saatleri olan 15.00'dan itibaren Aydın ve Denizli çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın 25 Ekim Perşembe sabah saatleri olan 06.00'a kadar yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

 

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin de altı çizildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Ayrıca ülke genelinde yağışların Batı Karadeniz, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay'ın kıyı kesimleri, Muğla, Antalya'nın doğu kesimleri, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Tunceli, Muş, Bitlis, Bingöl ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olmasının da beklendiği ifade edildi.

Denizli Hava Durumu

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.