Meteoroloji'den Denizli'ye kuvvetli sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Denizli'ye kuvvetli sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den öğle saatlerinden sonra Denizli'ye yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre; ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği belirtildi. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar özellikle; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Şırnak, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Ankara'nın kuzey ve doğu çevreleri ile Malatya ve Elazığ'ın güney kesimlerinde kuvvetli bir şekilde görülecek.

DENİZLİ HAVA DURUMU 12 MAYIS CUMARTESİ

Denizli'de bugün hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Ancak özellikle 12.00 ila 18.00 saatleri arasında kent genelinde akşam saatlerinde kadar yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. En yüksek sıcaklık ise 26°C olacak.

Denizli'de yarından itibaren yağışlar yerini sıcak ve açık havaya bırakacak ancak gece saatlerinde hafif serin olacak. Yarın Denizli'de parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklıkta 27°C civarlarında görülecek.

Denizli Hava Durumu 12 Mayıs Cumartesi

5 GÜNLÜK DENİZLİ HAVA DURUMU

12 Mayıs Cumartesi: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 26

13 Mayıs Pazar: Parçalı bulutlu 27

14 Mayıs Pazartesi: Parçalı bulutlu 29

15 Mayıs Salı: Az bulutlu 31

16 Mayıs Çarşamba: Çok bulutlu 32

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.