Meryem Tan Amacına Ulaştı

Meryem Tan Amacına Ulaştı

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün tekerlekli, sandalye basketbol takımı oyuncusu Meryem Tan’a bir defa daha milli davet geldi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 2015’te kurulmuş olan kulübü Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün sporcularından Meryem Tan, bir defa daha milli takıma çağrıldı. 3 sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde ter döken başarılı sporcu bu defa kamp için İstanbul’a gidecek. 9-20 Temmuz tarihlerinde İstanbul Adale Otel’de yapılacak olan kampa çağrılan 15 sporcudan bir tanesi de Meryem Tan oldu.

 

İTALYA’YA HAZIRLIK

 

Tekerlekli Sandalye Basketbol A  Bayanlar Milli Takımı, bu kamp ile 12 - 16 Eylül tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek olan 2.Bayanlar B Kategorisi (DİVİSİON) Avrupa Şampiyonası’na hazırlık yapacaklar. Kamuran Özdemir'in Baş Antrenörlüğü’nde toplanacak milliler Avrupa Şampiyonası’na en iyi biçimde hazırlanmayı amaçlıyorlar. Meryem Tan, Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nü ve Denizli’yi en iyi biçimde temsil etmek istiyor. 3 sene evvel Pamukkale Belediyespor’da basketbola başladığını belirten Tan,  bu spor ile hayatının değiştiğini, bugün milli takıma gidip ülkesine hizmet etme imkanını bulduğunu,  kendisine bu şansı veren Pamukkale Belediyesi ve onun çok değerli başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiğini belirtti.

 

GURUR DUYUYORUZ

 

Başkan Hüseyin Gürlesin’se Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın gençlerin hayatına dokunmasından mutlu olduğunu, bu takımla hem engellilerin spor yapmasına olanak sağladıklarını, hem de gençlerin gelişimine katkı verdiklerini, Meryem Tan’ın kendi takımlarında, basketbola başladığını, kısa zamanda yeteneklerini ortaya çıkarıp gösterdiği gelişim ile milli takımlara kadar yükseldiğini, evvela genç milli takımlara daha sonra da  bayan milli takımına gittiğini, milli formayı giyip ülkemizi yurt dışında temsil ederken, aynı zamanda Denizli’ye ve Pamukkale’ye büyük gurur yaşattığını belirtti ve başarılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.