Merkezefendi’den Aşağışamlı’ya Büyük Yatırım

Merkezefendi’den Aşağışamlı’ya Büyük Yatırım

Merkezefendi Belediyesi tarafından Aşağışamlı Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarına başlandı. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı.

A+A-

İlçe çapında üst yapı çalışmalarına devam eden Merkezefendi Belediyesi, Aşağışamlı Mahallesi’nde de çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü birimleri tüm sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyorlar. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Başkan Subaşıoğlu gerçekleştirilen çalışmalar ile alakalı görevlilerden bilgiler aldı.

Muhammet Subaşıoğlu, ilçe çapındaki 50 mahallede üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti ve  bugün kontrolünü yaptıkları  Aşağışamlı Mahallesinde geçen sene DESKİ’nin yaptığı alt yapının ardından  kendilerinin üst yapı çalışmalarını da hızlandırdıklarını, Kurban Bayramı gelmeden Aşağışamlı’nın tüm üst yapı çalışmalarının sonuçlanacağını,  tamamının öz kaynak ile finanse edilmek için ortalama 5 milyon TL’lik yatırım ile mahallenin üst yapısını da tamamlayacaklarını, Aşağışamlı Mahallesinin, belediye olarak Merkezefendi’ye katılmış olan belde belediyelerinden bir tanesi olduğunu, O günün koşullarında Aşağışamlı Belediyesi’nin olanakları doğrultusunda yapılamayan pek çok işi de Merkezefendi Belediyesi olarak kısa zamanda yaptıklarını, halı sahasından pazaryerine, alt yapısından üst yapısına dek Aşağışamlı Mahallesinin ortalama 40 senedir hasret kaldığı tüm hizmetlere, bütün yatırımlara bu dönem içinde kavuşmuş olduklarını, çalışmaların bitmesinden sonra da vatandaşların kullanımına sunulacağını, yatırımların önümüzdeki dönemde de süreceğini,  belirtti.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Üst yapı çalışmalarını inceleme esnasında Başkan Subaşıoğlu’nun yanından olan Aşağışamlı Mahalle Muhtarı Halil Solak’ta, Başkana hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ettiklerini, kaç senedir yapılamayan hizmetlerin 3-4 sene içinde yapıldığını  belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.