Merkezefendi’deki Feci Kaza

Merkezefendi’deki Feci Kaza

Trafik kazalarına engel olunamıyor… Bugün 8 kişinin yaralandığı trafik kazası ile alakalı ayrıntılar haberimizde.

A+A-

8 kişinin yaralanmış olduğu üzücü kazanın Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde meydana geldiği ve bir otomobilin minibüse arkadan çarpması sonucunda oluştuğu ifade edildi.

Aracın Kontrolünü Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Yusuf Bilal’in sürdüğü  araç, Menderes Bulvarı'nda seyir halinde yoluna devam eden İbrahim Türe'nin kullanmış olduğu özel servis minibüsüne arkadan vurdu. Çarpışmanın da etkisi ile direksiyonun kontrolünün kaybetmiş olan Türe'nin kullanmış olduğu minibüs orta refüjden karşı şeride geçip Ahmet Kara'nın idaresinde olan 20 SY 263 plakalı otomobile çarpıp ancak durabildi.

8 Kişi Yaralandı

Feci kazaya ilk müdahale çevredeki diğer şoförler tarafından yapıldı. Bir yandan da acil bir şekilde sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber edilmesi. İhbarın alınması ile ile kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye  ve polis ekibi sevk edildi. Kaza sonucunda minibüsün içinde yaralanmış olan 8 kişiye ilk müdahalesini olay yerine yapmış olan sağlık ekipleri, ardından yaralıları şehirdeki hastanelere sevk ettiler.

Kaza sonucunda ölüm olmaması herkesi sevindirdi. Ayrıca polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bir diğer bilgi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.