Merkezefendi’de Panikleten Yangın

Merkezefendi’de Panikleten Yangın

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde 3 katlı bir apartmanın çatı katında başlayan ve artarak yandaki binanın çatısına da sıçramış olan yangında mahsur kalan 18 yaşındaki bedensel engelli Murat Erol Ağcabay'ı itfaiye ekipleri kurtardı. Yangın ise itfaiye

A+A-

Yan Binaya Sıçradı

Merkezefendi’ye bağlı olan Muratdede Mahallesi 230 Sokak'taki 3 katlı bir apartmanın çatı katında Ercan Özdemir'e ait olan evde, bugün saat 15.00 sularında yangın çıktığı öğrenildi. Dumanların farkına varan çevrede sakinleri durumu acil bir şekilde itfaiye ekiplerine haber ettiler. Hemen yangının olduğu yere 3 itfaiye aracı ve birimi gönderildi. Acil bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekiplerinin de binanın çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldığı belirtildi.

İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlerin yan taraftaki binanın çatı katına sıçraması ile dairesinde tek başına mahsur kalan bedensel engelli Murat Erol Ağcabay'ı kucaklayıp apartmandan çıkardılar. Ağcabay, önlem amacı ile ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Güçlükle Söndürüldü

Yan binaya da sıçrayan yangın ise itfaiye birimlerinin hemen hemen 1 saatlik çalışmaları tamamen kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangın sebebi ile 2 ayrı apartmanın çatı katında hasar meydana gelirken yangının çıkış sebebi ile alakalı soruşturmanın başlatıldığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.