Merkezefendi'de İtfaiye aracı kaza yaptı

Merkezefendi'de İtfaiye aracı kaza yaptı

Haber merkezimize ulaşan son dakika bilgisine göre Merkezefendi'de bir kaza meydana geldi.

A+A-

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi 29 Ekim Bulvarı opet kavşağında bir kaza meydana geldi.

21.10 sularında gerçekleşen kaza ile alakalı video izlendiğinde kazayı bir itfaiye aracının yaptığı görülüyor. Videoda ayrıca başka kaza yapmış aracın olmaması kazanın tek yönlü olduğuna işaret ediyor.

YAN YATMIŞ 

İtfaiyenin yan yattığı görüntülerde polis ekiplerinin ve sağlık birimlerinin olay yerinde hazır bulunduğu ve trafiğin durdurulduğu görülüyor.

Son alınan bilgilere göre olay bu akşam 21. 10 civarlarında meydana geldi. İtfaiye aracının nasıl bu hale geldiği ya da kazanın nasıl meydana geldiği ile alakalı henüz bir alınmazken Polisin olay ile alakalı geniş çaplı inceleme başlattığı gelen haberler arasında.

BİR KAZADA ASKERİ YOLDA

Denizli'de Askeri yol diyede bilinen yerdede bu akşam bir trafik kazası gerçekleşti.

İddialara göre, Denizli'de Askeri yol diye de bilinen mevkide seyir halindeki otomobilin direksiyon kontrolü kaybedilmesi sonucunda kontrolden çıkıp refüje çarptı.

Çarpmanın da etkisi ile araç yol ortasına doğru savruldu. Araç içindeki şoför olay yerinde hafif sıyrıklar ile kurtuldu.

Kaza mahalline polis ekipleri ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine çekicinin gelmesi ile araç yol üzerinden kaldırılıp yol tekrar trafiğe açıldı. Olay ile alakalı soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.