Merkezefendi'de 3 Gün Halk Oyunu Eğitimi

Merkezefendi'de 3 Gün Halk Oyunu Eğitimi

Merkezefendi Belediyesi tarafından, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda organize edilen ücretsiz halk oyunları kursuna Merkezefendili vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdiler.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal projeler devam ediyor. Bu kapsamda ücretsiz bir şekilde sunulmuş olan halk oyunları kursuna vatandaşlardan yoğun bir ilgi geldi. Hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, saat 14.00’le 17.00 arasında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda yapılan halk oyunları kursunda ortalama 100 kursiyer eğitim almakta. Merkezefendili vatandaşların haftanın üç gününde katıldığı kursta Harmandalı, Cemilem, Kerimoğlu, Tavas Zeybeği ve Denizli yöresine ait pek çok halk oyunları eğitimi verilmekte. Tecrübeli  hocalarca verilen kurslarda vatandaşlar hem halk oyunlarını öğrenmekte hem de keyifli anlar geçirmekteler.

Çok Mutlu Olduk

Halk oyunları kursuna katılımda bulunan Aygün Akın Çelikoğlu, haftanın 3 günü burada olduklarını,  arkadaşları ile birlikte zevkle geldiklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ederken, başka bir kursiyer Mustafa Kılevli ise, Merkezefendi Belediyesi tarafından kendilerine sunulmuş olan bu hizmetten çok çok memnun olduklarını, öğretmenlerinin kendilerine sabırla halk oyunlarını öğrettiklerini,  kurs arkadaşlarıyla da uyum içinde çalıştıklarını, bu kendileri için bir sosyal etkinlik olduğunu, zamanlarını değerlendirdiklerini, Emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Halk oyunları kursuna katılmış olan minik kursiyerler de, burada çok güzel vakit geçirdiklerini, hocalarının da çok sıcakkanlı olduğunu, onlara da teşekkür ettiklerini, başkana çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.