Merkezefendi belediyesinden Kadınlara Hediye

Merkezefendi belediyesinden Kadınlara Hediye

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle önce belediyenin kadın personeliyle bir araya gelerek fular hediye etti.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu sonrasında da ziyaret ettiği Tekden ve Mediklinik Hastaneleri’ndeki bayanlara fular takdiminde bulundu. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugün kadınlarımızın bu özel günlerinde kendilerine güzel bir hatıramız olsun istedik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından da bir dizi etkinlikler gerçekleştiriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle belediyenin kadın personeliyle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güzel bir açıklaması var. ‘Kadınlar varsa demokrasi vardır’ diyor. Bizde bu sözüne katılıyoruz. Yinelemek isterim ki eğitimden sağlığa, iş dünyasından, siyasete ve ekonomiye kadar hayatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan kadınlar, ülkemize umut ve güven veriyor. Bizler kadını her zaman baş tacı yapan bir medeniyetin evlatlarıyız. Kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün ilk olarak belediyemizin kadın personeliyle bir araya geldik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum” dedi.  Başkan Subaşıoğlu açıklamasının ardından belediye personeline fular hediye etti.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU HASTANELERİ DE ZİYARET EDEREK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gün içinde bir de hastane ziyaretleri gerçekleştirdi. Mediklinik Hastanesi ve Tekden Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu, kadın çalışanlara ve hastalara, hazırlanan fularlardan hediye etti. Subaşıoğlu, açıklamasında, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugün kadınlarımızın bu özel günlerinde kendilerine güzel bir hatıramız olsun istedik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.