Merkezefendi Belediyesi’nden Eğitime Büyük Destek

Merkezefendi Belediyesi’nden Eğitime Büyük Destek

Merkezefendi Belediyesince Gümüşçay Mahallesi’nde bulunan Emine Ahmet Sami Uslu İlkokulu’na 2 derslik kazandırıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime olan destekler devam ediyor. Bu kapsamda ilçe sınırlarında olan Emine Ahmet Sami Uslu İlkokulu’na iki derslik kazandırıldı. Dersliklerin açılışında, Merkezefendi Kaymakam’ı Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile beraber diğer görevlilier ve öğrenciler ve veliler hazır bulundu.

Eğitim Kalitesini Yükseltmeliyiz

Açılış töreninde konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahallesindeki bu okulun bir özelliğinin olduğunu, hem ortaokulun hem de ilkokulun, aynı bahçede öğrencilere eğitim verdiğini, bu mahallenin eğitim anlamında yeni atılımlar yapmaya, yeni açılımlar yapmaya, eğitim kalitesini daha da yükseltmeye ihtiyacının olduğunu, bugün kendilerini yalnız bırakmayan velilere ve çocuklara çok teşekkür ettiği belirtti.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu yaptığı konuşmada, akademik başarı olarak ilk üçte ve ilk beşte olduklarını bildiklerini, bunun verdiği özgüven ile eğitim seviyesini daha yukarıya taşıma noktasında el ele, omuz omuza var güçleri ile çalıştıklarını, Belediye Başkanının eğitime yapmış olduğu yatırımların takdir edilecek işler olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Kurdele kesim töreninden sonra, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil Temiz’le beraber sınıfları dolaşıp öğrenciler ile buluştular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.