Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Umut Vadetti

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Umut Vadetti

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, hazırlık karşılaşmasında PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırladığı Kepez Belediyespor’u 63-44 yendi.

A+A-

Lig maçlarından önce son hazırlık maçını PAÜ Spor Yerleşkesi’nde yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yoluna devam ediyor. Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’u ağırlayan Denizli Basket, rakibini 63-44 yendi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kendi evinde oynamış olduğu 2 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

 “ÇOK ÇALIŞARAK DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Maçtan sonra açıklamalar yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, takımının performansından memnun olduğunu ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı takım olarak daha fazla çaba sarf edeceklerini ve daha da iyi olacaklarını vurguladı. Ateşdağlı, kendi evlerinde oynadıkları 2. Hazırlık maçını da kazandıklarını, maçın başında istediklerini sahada gösteremediklerini, ilk periyotu geride tamamladıklarının ama hemen toparlanıp, oyunda ağırlıklarını hissettirdiklerini, 3 periyodu da önde kapatıp galibiyete uzanan taraf olduklarını, takımımın bu maçtaki performansından memnun olduğunu, iyi mücadele edip galibiyeti hak ettiklerini, yeni bir ekip olduklarını fakat iyi bir takım haline geldiklerini, çok çalışıp daha da iyi olacaklarını, Denizlili basketbol severlere de ayrı bir parantez açmak istediğini, hazırlık maçlarının sezon boyunca salonunun hep dolu olacağını gösterdiğini, bunun hem oyuncuları hem de kendilerini çok mutlu ettiğini, takım olarak sezon boyunca taraftara basketbol şöleni yaşatacaklarını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.