Merkezefendi Basket Takımı İzmir’de Boy Gösterecek

Merkezefendi Basket Takımı İzmir’de Boy Gösterecek

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, Bornova Belediyesi Basketbol Cumhuriyet Turnuvasına katılmak amacı ile İzmir iline gidiyor.

A+A-

Yapılan turnuvada 4 takımın karşı karşıya geleceği öğrenildi. Denizli Basket’in ilk maçını 27 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde Gemlik Basketbol ile oynayacağı ifade edildi.

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı sezondan önce çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Denizli Basket, İzmir ilinde yapılacak olan Bornova Belediyesi Basketbol Cumhuriyet Turnuvası'na katılacak. 4 takımın olduğu hazırlık turnuvasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 27 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Gemlik Basketbol ile 28 Eylül Cuma günü saat 17.00’da Rota Koleji ve 29 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de Bornova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleler Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılacak.

ATEŞDAĞLI, “ÖNEMLİ BİR TURNUVADA YER ALIYORUZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, İzmir ilinde organize edilen turnuvanın mühim olduğu ifade etti. Ateşdağlı, Yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini, İzmir iline hazırlık turnuvası için gideceklerini, 3 maç oynayacaklarını, bu turnuvadaki amaçlarının kendilerini sahada görmek olduğunu, doğrularını yanlışlarını, artılarını eksiklerini görerek kendilerini TB2L’ye hazır hale getirmek istediklerini, bu anlamda kendileri için önemli bir turnuva olacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.