Merkezefendi Basket Takımı; Yola Devam...

Merkezefendi Basket Takımı; Yola Devam...

Geçen hafta İzmir ilinde yapılan Cumhuriyet Turnuvası’na katılıp 2. olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Denizli ilinin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı dün akşam yapmış olduğu antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta Bornova Belediyesince organize edilen Cumhuriyet Turnuvası’na katılıp 2. olan Denizli Basket, Denizli’ye gelir gelmez antrenmanlarına başladı.

Verimli Geçti

Cumhuriyet Turnuvası ile alakalı değerlendirme yapan Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, kendileri için çok verimli geçen bir turnuvanın olduğunu, maçlarda tüm eksikleri gördüklerini, çok sert ve kaliteli maçların olduğunu, bu maçlar sırasında gördükleri eksikleri de şimdi gelip burada tamamladıklarını, bir sonraki turnuva olan bu hafta sonu oynayacakları Kepez Turnuvası’na bu artılar ile gitmek istediklerini, burada önemli olanın lige kadar hazır olmak olduğunu belirtti.

Ateşdağlı,  şu anda kendisinin açıkçası takımın gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu, ama eksiklerin de olduğunu, o eksiklerin de zaman içinde tamamlanacağını, fakat takımın gösterdiği gayret, mücadelenin çok önemli olduğunu, bunu da gayet verimli şekilde sahada gördüklerini, onun dışında bireysel olarak baktıklarında birkaç oyuncunun ufak sakatlıklar yaşadığını, bunun da çok normal olduğunu, sezon öncesi yaşanabilecek sakatlıklar olduğunu, zaten yoğun bir antrenman programı içerisinde olduklarını,  şuan da hazırlık temposu içerisinde olduklarını ve bunun içerisinde olacak bu tip sakatlıkların da zaten zaman içerisinde eriyeceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.