Merakla Beklenen Soru Cevaplandı

Merakla Beklenen Soru Cevaplandı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizlispor'un uzun zamandır gündeminde olan yeni statın yapılacağı yerin belirlendiğini ifade etti.

A+A-

Zeybekçi, katılmış olduğu bir televizyon programında şehre Eskihisar civarlarında Pamukkale yolu’yla çevre yolunun kesiştiği köşeye 35 bin kişi kapasiteli 'Horoz Arena' yapılacağını dile getirdi. Bununla birlikte Denizli'nin eski büyükşehir belediye başkanı da olan Bakan Zeybekçi, mevcut Atatürk Stadı'nın  Denizli ya da Millet Bahçesi yapılıp vatandaşlara açılacağını ifade etti.


 

Bakan Zeybekci’nin bu açıklamasından sonra taraftarlar sosyal medya paylaşımları ile mevcut stadın aynı yerinde yenilenmesini ya da şehrin Üçgen Çarşısı gibi daha merkezi bir yerine butik stat inşa edilmesi talebinde bulundular.

 

DENİZLİSPOR ARAYIŞTA

 

Spor Toto 1. Lig'de takımın ligde kalmasını sağlayan Fatih Tekke'yi İstanbulspor'a kaptıran Denizlispor, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Yeşil-siyahlıların listesinde Hüseyin Kalpar, Abdullah Ercan, Hakan Kutlu, Yücel İldiz gibi isimler de var. Yeni teknik direktörün bu hafta içerisinde tespit edilmesi ve transferin başlayacağı tahmin ediliyor. Denizlispor'da sözleşmesi sona eren isimlerden stoper Cenk Güvenç, Almanya'da Anka Ehmig'le dünyada evine girdi. Cenk'in düğününe yakın arkadaşları ve ailesi katılımda bulundu. Yönetim, tecrübeli oyuncu için kutlama mesajı yayınladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.