Memleketi Aydın Karacasu'da Toprağa Verildi

Memleketi Aydın Karacasu'da Toprağa Verildi

Van-Hakkari karayolunda düzenlenen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan, memleketi Aydın'da son yolcuğuna uğurlandı.

A+A-

Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın naaşı, Van'da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Denizli-Çardak Havaalanı'na getirildi. Ailesinin yaşadığı Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi 10016. Sokak'ta helallik alınmasından sonra şehidin naaşı, karayoluyla son yolculuğuna uğurlanacağı baba ocağı olan Aydın'ın Karacasu ilçesi Esençay Mahallesine getirildi. Şehidin eşi Senem ve 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan da cenaze ile birlikte Karacasu'ya geldi.

Esençay Mahallesi 1. Sokaktaki baba ocağına son ken getirilen Şehit Emrah Ceylan'ın naaşına son kez sarılan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Emrah Ceylan'ın naaşı, ikindi namazı sonrası Karacasu Cumhuriyet Meydanında İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Esençay Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Karacasu'daki tüm sokak ve evlerin Türk bayrakları ile süslendiği Karacasu'daki cenazeye Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanıı Sema Ramazanoğlu, Aydın Vali Vekili Abdullah Arslan, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, Karacasu Kaymakamı Sinem Güher Büyüknalçacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.