Mehmetçiğe Türkülerle Selam

Mehmetçiğe Türkülerle Selam

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, “Mehmetçik Türküleri” isimli konser yaptı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından yapılan, “Mehmetçik Türküleri” isimli konser sanatseverlerden tam not aldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde organiz edilen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu'nun yaptığı ve İsmail Barkan’ın yönetmiş olduğu konserde birbirinden güzel eserler Denizli halkı için seslendirildi. Hemen hemen 2 saat süren konseri izleyenler ayakta alkışladılar.

 

Mehmetçiklere Denizli’den selam

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci sahne alan sanatçı ve izleyenlere teşekkürlerini sunarak ülkenin birliği, dirliği, bağımsızlığı için, ay yıldızlı bayrağın dalgalanması için, sınır boylarında gözünü kırpmaksızın nöbet tutan bütün Mehmetçiler’e Denizli’den selamlarını iletti ve burada söylenen tüm türkülerin, Mehmetçiklere dua olduğunu, tüm Mehmetçiklerin Denizli’den güçlü bir dua aldıklarını, emek veren herkese çok teşekkür ettiğini, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bu koronun kurulmasından beri vermiş olduğu destekler için şükranlarını arz ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.