Mehmet Akyüz Bilmecesi Çözüldü

Mehmet Akyüz Bilmecesi Çözüldü

Yeni sezon hazırlıkları için Kızılcahama’a giderek kampa girmiş olan 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Mehmet Akyüz problemi çözüldü

A+A-

Haftalardır konuşulan, ne olacağı bir türlü netleşmeyen, bir gidiyor bir kalıyor denilen, Yeşil-siyahlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan tecrübeli golcü takım ile çalışmalara katıldı. Böyle Akyüz’ün takım ile devam kararı aldığı ifade edildi. Denizlispor’un Akhisarspor'dan transfer etmiş olduğu genç futbolcu Alperen Babacan'ın da takıma katıldığı öğrenildi. Yeşil siyahlı kulübün bu futbolcu için Akhisarspor'a 100 bin TL ödeyeceği ifade edildi. Ayrıca Babacan’ın resmi sözleşmesine kampta imza atacağı da gelen bilgiler arasında.

Taktik Ağırlıklı Bir Kamp

Afyonkarahisar kampında daha çok fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Denizlispor'un, Kızılcahamam'da taktik idmanlara ağırlık vereceği dile getirildi. Buradaki kampta Afyonspor ve Osmanlıspor’la hazırlık maçları da yapacak olan Denizlispor'un burada en düşük 3 karşılaşma yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Teknik direktör Osman Özköylü Kızılcahamam ilçesinde 13 gün boyunca çok sıkı çalışacaklarını dile getirdi. Özköylü’nün bu kampta kimlerin hazır olup olmadığına bakacağı belirtildi.

Kampta 23 Futbolcu

Kamp bölümünün ilkini Afyon ilçesinde tamamlamış olan Denizlispor dün Kızılcahamam ilçesinde toplandı Çam Otel'de konaklayan Denizlisporlu oyuncular 2. etap çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü liderliğinde genç futbolcular ile desteklemiş olan kadroda 23 futbolcu bulunmakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.