Meclise Gönderiyoruz

Meclise Gönderiyoruz

24 Haziran seçim heyecanının geri kalmasının ardından sonuçlar resmi kanallardan açıklanmamasına rağmen netleşti sayılır.

A+A-

Seçim sonuçlarına göre Denizli’ye bakıldığında MHP’nin vekil çıkaramadığı görülürken, ilk defa seçimlere katılan İYİ Parti Yasin Öztürk’ü Meclise gönderdi. Konu ile alakalı açıklama yapan Öztürk, Türkiye genelinde daha çok oy beklediklerini ama Denizli’de bekledikleri oy oranına yaklaştıklarını, bundan sonra Mecliste Denizli’nin sorunlarını dile getireceğini, Denizli’de nasıl bir Yasin Öztürk varsa Ankara’da da öyle olacağını dile getirmişti.

Bu arada İYİ Parti İl Başkanlığı da Yasin Öztürk’ü bu başarısından ötürü kutladılar.

İl Başkanlığından Tebrik

Konu ile alakalı sosyal medyadan bir paylaşım yapana İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, 24 Haziran Seçimlerinin Vatana ve Millete Hayırlı Olmasını Dilediklerini, İYİ Parti Olarak kendilerini Mecliste Temsil Edecek Olan Yasin Öztürk 'e Başarılar Dilediklerini ve diğer Milletvekili Adaylarına, Aday Adaylarına Gösterdikleri cesur Duruşlarından ötürü tebrik etiklerini dile getirdi.

İYİ Parti Denizli Facebook Sayfasından da başta İl Başkanı Hasan Akgün olmak üzere; Başkan yardımcılarına, Tüm İl Yönetimi Üyelerine, Gençlik Kollarına, sandıkta Görev alan gönüldaşlara tekrar tekrar teşekkür edildiği ifade edildi ve Açıklama;

“BİZ İYİ BİR AİLEYİZ! BİRLİKTE #BAŞARACAĞIZ #BAŞARACAĞIZ #BAŞARACAĞIZ” sözleri ile son buldu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.