Mbamba Planları Alt Üst Etti

Mbamba Planları Alt Üst Etti

Lige iddialı bir şekilde başlamak isteyen Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Kibong Mbamba’dan gelen haber herkesi şoke etti.

A+A-

Alınan bilgilere göre Kamerunlu orta saha oyuncusu, Yeşil-siyahlıların Bolu kampında Süper Lig temsilcilerinden Alanyaspor'a 2 - 0 yenilmiş olduğu hazırlık maçında sakatlandı.  Ankaragücü'nden transfer edilmiş olan Mbamba bileğinin dönmesi sebebi ile oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maçın ardından gerçekleştirilen ilk kontrollerde oyuncunun durumunun iyi olmadığı ifade edildi.  Kamerunlu futbolcu ile alakalı açıklamada bulunan teknik direktör Osman Özköylü, bu sakatlık sebebi ile çok üzgün olduklarını ve Mbamba’nın muhtemelen iki ay takımda olmayacağı kötü haberini dile getirdi.

Kehin’den Vazgeçildi

Tecrübeli futbolcunun ancak koltuk değnekleri ile adım atabildiği de gelen bilgiler arasında. Ayrıca Ankaragücü Kulübü'nden transfer edilmesi gündem olan Kehinde'den yüksek maliyeti sebebi ile vazgeçildiği öğrenildi. Denizlispor’un forvet için, Kasımpaşalı Franck Etoundi ve Polonyalı forvet Oleksandr Gladky ile görüştüğü belirtildi.

Bu arada Denizlispor'a yeni transfer olan Recep Niyaz'ın babası olan yönetici İhsan Niyaz’ın da  istifa ettiği öğrenildi.

Mustafa Üstek başkanlığında yönetim kurulunda olan İhsan Niyaz, oğlunun takımda görev yaptığını bu nedenle yönetici olarak kulüpte kalmasının etik olmayacağını ifade ederek istifasını verdi. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla’yla görüştüğünü de söylenen  İhsan Niyaz, oğlunun Denizlispor'da oynarken kendisinin yönetici olmasının yakışık almayacağını ifade ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.