Mazlumların Duası Yeter

Mazlumların Duası Yeter

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde Tavas ve mahallerinde vatandaşlar ile buluştu. Tavas ilçe merkezinde partililer ile bir araya gelen Şahin Tin, Medet, Garipköy, Ulukent, Başalan, Gümüşdere, Çağırgan ve Nik

A+A-

Şahin Tin, Türkiye’nin huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı kutlamaya hazırlandığını, ama İslam coğrafyasında milyonlarca Müslümanın zulüm ve baskı altında olduğunu dile getirdi.

“TÜRKİYE İSTİKRAR ABİDESİDİR” 

Türkiye’nin içerisinde olduğu coğrafyanın istikrar abidesi olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, son zamanlarda ülkeyi kaosa sürüklemek, karışıklık çıkarmak isteyen kişilerin AK Parti’nin akılcı politikaları, kararlı duruşu ve halkın feraseti ile hedeflerine erişemediklerini belirtti. İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlandığından bahseden Milletvekili Şahin Tin, dünyanın 4 bir tarafında, din kardeşlerimizin baskı ve zulüm altında olduğunu, Filistin’de, Suriye’de Irak’ta, Afganistan’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da bayramın bizler gibi mutlulukla, ağız tadıyla kutlanmayacağını ve kendilerinin durumun hüznü ile bayrama girdiklerini söyledi.

“BİZİ BUNUN İÇİN İSTEMİYORLAR!”

Milletvekili Şahin Tin, 16 sene evvel iktidara geldikleri anda ülkenin dış politikasını Türkiye’nin ve İslam Alemi’nin menfaatleri doğrultusunda biçimlendirdiklerini,  haksızlıklara itiraz eden bir Türkiye olduklarını, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir anlayışın, İsrail’e ‘terörist’ diyebilen bir iradenin bir türlü içlerine sindirilemediğini belirtti.

“MAZLUMLARIN DUALARIYLA AYAKTAYIZ!”

Milletvekili Şahin Tin, duruşları ve politikaları ile coğrafyadaki Müslümanların umudu haline geldiklerini, darbe teşebbüslerine, emperyalistlerin oyunlarına rağmen ayakta kaldıklarını, kendilerini ayakta tutanın, mazlum halkların İslam Alemi’nin ve kadirşinas milletin duası olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.