Masa Tenisi Şampiyonası’nda PAÜ Rüzgarı

Masa Tenisi Şampiyonası’nda PAÜ Rüzgarı

16. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 21 Temmuz - 24 Temmuz 2018 tarihleri aralığında Samsun ilinde gerçekleştirildi.

A+A-

16. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası maçlarında, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma Uygulama Merkezi’nin bayan takımı Rapor Kalemi Birimi görevlisi Seher Küçük ve Dosya İnceleme Kontrol Birimi çalışanlarında Nihal Helvacı’dan meydana geliyordu. temsil ettiler. Bahsi geçen 2 sporcu da Türkiye sıralamasında gruptan çıkıp ilk 4’e girme başarısını elde ettiler.

 

2 sporcu bir süre çalışma imkanlarının olduğunu, bu yüzden çok da hazır olamadıklarını, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını, aldıkları bu başarıdan ötürü çok mutlu olduklarını, orada üzerlerindeki sorumluluk duygunun en ağır şey olduğunu, kendilerini oraya gönderenleri başlarını öne eğdirmedikleri için de ayrıca mutlu olduklarını  ve bu başarıyı elde etmelerinde desteklerini esirgemeyen hastane yönetimine teşekkürlerini sundular.

Seneye Daha İyi Bir Derece

2’li gelecek sene kurumun PAÜ Kızlar Takımı olarak, temsil edip bu aldıkları dereceden çok daha iyi bir dereceler ile dönmek için daha fazla çalışacaklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışacaklarını sözlerine eklediler.

 

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer sporculara yapmış oldukları bu derecelerinden ötürü teşekkür etti ve başarılarının artarak devam etmesini ve kendilerinin bu tür sportif faaliyetlere her daim destek olacaklarını sözlerine ekledi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.