Mart Kapıdan Baktırdı

Mart Kapıdan Baktırdı

Denizli Sabah saatlerine kar ile uyandı. geçtiğimiz günlerde yağış ve havanın soğuması ile bu sabah yüksek yerlerde yağış kar olarak kendini gösterdi.

A+A-

Mart aynın bu son günlerinde Denizli'nin yüksek kesimlerine kar düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son verilen uyarıların ardından Denizli'de gece saatlerinde düşen hava sıcaklığı kar yağışını da beraberinde getirdi. 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası,yağışı kar olarak gördü.

Sabah saat 09.30 sıralarında başlayan kar yağışı çevreyi beyaza bürüdü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Teleferik Tesisleri’nin bulunduğu alan kısa sürede beyaz örtü ile kaplanınca şaşkınlık yaşandı. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası sosyal medya hesabı ise bu görüntüleri takipçileri ile paylaştı.

Cuma Günü Sıcaklıklar Yükseliyor

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batı bölgeleri dışında yurdumuz genelinde şiddetli yağışlar görüleceği belirtildi. Yağışların özellikle Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Kocaeli, Denizli ve Hakkari'de kuvvetli; Antalya, Mersin ve Adana’da çok kuvvetli ve şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların 30 Mart Cuma gününde ülkemizi terk etmesi ile birlikte yeniden sıcaklıkların yükselmesi de bekleniyor.

 

Bağbaşı Yaylası'nda kar sürprizi

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin 1500 metre rakımda hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, bahar mevsiminde kar sürprizi yaşadı.

 


Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm anlamında kente yeni bir soluk getirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kar sürprizi ile karşılaştı. Denizli merkezde kış mevsiminin ilk kar yağışı alan noktalarından biri olan 1500 metre rakımdaki Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mart ayı sonunda da beyaza büründü. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen Bağbaşı Yaylası'na çıkan vatandaşlar bahar mevsiminde kış manzarası görmenin ve karın keyfini çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.