MAKSİAD Bilgilendirme Toplantısına Yoğun İlgi

MAKSİAD Bilgilendirme Toplantısına Yoğun İlgi

MAKSİAD Bilgilendirme Toplantısına Yoğun İlgi

A+A-

Denizli Makine İmalatçıları ( MAKSİAD ) Derneğinin düzenlediği bilgilendirme toplantısına makine imalatçıları yoğun ilgi gösterdi.MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı’nın açılış konuşmasından sonra bilgilendirme sunumunu yapan KOSGEB Denizli İl müdürü M.Oğuz Kılınç Toplantıya katılan Denizli Makine imalatçılarına önemli bilgiler verdi. KOBİLER’e 300 Bin TL’si hibe 700 Bin TL’si ise faizsiz krediyi nasıl alabileceklerini ve sistemin nasıl işlediğini anlattı.

Bilgilendirme toplantısına MAKSİAD Üyelerinden başka Denizlili diğer makine imalatçıları da katıldı.İmalat ve sosyal alanlarda adını sık sık duyuran MAKSİAD Derneği Denizli’de yaptığı projelerle adından övgü ile bahsettiriyor.

MAKSİAD Başkanı Sarı, gazetemize yaptığı özel açıklamada : Biz Denizli’de hayatın içinde olmaya devam ediyoruz.Özellikle İmalat konusunda tanıtıma ihtiyacımız var.Denizli sürekli imalat yapan bir kent ama ne imal ettiğimizi hangi ülkelere ihraca yaptığımızı çok insan bilmiyordu.Bizim yani MAKSİAD’ın çalışmaları sayesinde bir noktaya geldik.

Bugün yaptığımız bilgilendirme toplantısı da imalatçı arkadaşlarımızı bir araya getirmek ve KOSGEB’in yaklaşık Bir Milyonluk kredisinde yararlandırmak için yapıyoruz.Bize bu konuda bilgi veren İl müdürümüz M.Oğuz Kılınç beye ve davetimize icabet eden sanayicilerimize teşekkür ederim dedi.

AKİSHABER / ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.