MAKSİAD Başkanı Sarı'dan Afrine Selam

MAKSİAD Başkanı Sarı'dan Afrine Selam

MAKSİAD Başkanı Sarı'dan Afrine Selam

A+A-

Mehmetçik, İslamın Son Ordusudur…

Denizli Makine İmalatçılar Derneği  ( MAKSİAD ) Başkanı Mehmet Sarı basına yaptığı yazılı açıklamada;

21.Gününde olan Afrin Harekatını başarı ile yürüten Mehmetçiğimize buradan yani Denizlimizden selam olsun. Atalarımızın kurtuluş savaşında yaptığı gibi şimdi de Mehmetçiğimiz yedi düvele karşı savaşıyor. Bu kutsal savaşta bizlerde Kahraman askerlerimizin yanında ve arkasındayız. Sonuna kadar da arkasında durmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu savaş öyle sıradan bir savaş değil,ülkemizin güneyinde birkaç  terör devletçikleri kurulmak isteniyor. Biz ülke olarak buna asla izin vermeyiz, vermemeliyiz. Sınırlarımızda tehtit oluşturacak tüm terör unsurlarına karşı 20 Ocakta başlayan ‘’Zeytin Dalı Harekatı’’ başarı ile devam ediyor.

Mehmetçiğimizin bu başarılı harekatına biz de Denizlili sanayiciler olarak destek veriyoruz. Bütün şehitlerimiz ve Afrin Harekatın da vatan için gözünü kırpmadan ölümün üstüne giden kahraman evlatlarımızı kardeşlerimizi gönülden destekliyoruz.

80 Milyon Türk milletinin duası kahramanlarımızla beraberdir. İşte biz de o Yüce Milletin bir ferdi olarak Kahramanlarımıza dualar gönderiyoruz. Allah hepsini korusun İnşallah.

Bugün burada Şehitlerimiz için lokma hayrının yanında sembolikte olsa kahramanlarımıza bir koç kurban ettik. O kahramanlar ki vatani görevlerine giderken Peygamber Ocağı diye gönderdiğimiz kınalı koçlarımızın bu kutsal görevi de başarı ile tamamlayacaklarına bütün kalbimizle inanıyoruz. Tıpkı atalarımızın yaptığı gibi Mehmetçiğin girdiği yere adalet,sevgi ve hoşgörüyü götürmüştür.Kahraman askerlerimiz  Zeytin Dalı Harekatını yürütürken  sadece terör odaklarını hedef almış sivillere,kadınlara ve çocuklara asla dokunmamakta hatta himaye etmektedir.

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Türk Milletinin Baş tacıdır,onlar için ne yapsak azdır.Ülke olarak tel yumruk olmak zorundayız.Vatanımızı, Bayrağımızı canımız pahasına da olsa korumaya kararlıyız. Biz MAKSİAD olarak Devletimizin ve Mehmetçiğimizin Yanındayız, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.