Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Ülkücü Olmak! MHP'li Olmak!

A+A-

Her Ülkücü MHP'li olmak zorundadır çünkü Ülkücünün siyasi arenadaki kurumu MHP'dir.
 
Her Ülkücü MHP'li olmak zorundadır çünkü Ülkücünün siyasi arenadaki kurumu MHP'dir.
Her MHP'li Ülkücü ol(a)mayabilir, partiye sempati duyar gelir, partisine kızar gelir, programını beğenir gelir, yıkıcı- bölücülere karşı tavrını beğenir gelir! Ülkücülüğü sonraları, tanıdıkça benimser.
 
Biz yaşlılar, bizden daha yaşlılar, partiye zaman olarak daha fazla emeğimiz geçtiği önyargısıyla, partiye akıl (emir kipinde) veririz, sözümüzün tutulmadığı görülünce Genel Başkandan başlayarak azarlarız, istifaya davet ederiz! Haddimizi aştığımız hiç aklımıza gelmez!
 
Oysa siyaset onlarca bilinmeyeni olan, oy gücünüzü en verimli kullanarak, rakiplerinizi geride bırakıp millet adına iktidar veya muhalefet yapma yeridir.
 
İktidar, 5 000 yıllık devlet geleneğinin inceliklerini ve tarihten aldığı tarifsiz gücü Türk adına kullanma yeridir. Muhalefet iktidardakilerin yanlışlarını düzeltme ve iktidara hazırlanma yeridir.
 
MHP'ye ahlak erozyonunun gırtlak seviyesine çıktığı, milliyetçiliğin devletçe değil, babadan oğula öğretilebildiği bir zamanda alabildiği %16.29 ve 80 vekil için her Ülkücü her Milliyetçi teşekkür borçludur.
 
Bahçeli varsa oy vermem, yönetim falana kaşının üstünde gözün var dedi, yönetim istifa etsin diyen terbiyesizleri bir kenara bırakıyorum. Kendisini partinin sahibi zanneden ama partide yönetim değişikliklerinin nasıl olduğunu bilmezden gelip, sık, sık "istifa!" çağrıları yapan ekabir takımına "lider, doktrin, teşkilat" umdelerini hatırlatmadan edemeyeceğim.
 
Ne oldu da partimizi zor durumda bırakacak her şeyi yapmaktan kaçınmaz oldunuz? Kongreden tek aday olarak, neredeyse oybirliğiyle partiye Genel Başkan seçilen Devlet Bahçeli'yi lider olarak görmüyor musunuz? Artık 9 Işık diye bir doktirinimiz yok da, kitle partisi başıbozuklar güruhu mu olduk da kurallara uymuyoruz! Delegenin seçtiği İl teşkilatlarımızın, Genel Merkez teşkilatlarımızın partinin menfaatlerini bizim kadar kollayamayacaklarını mı zannediyorsunuz! Teşkilatlarımıza güvenmiyor musunuz?
 
Seçim bitti. Oylarımızı MHP'ye verdik. Bırakalım liderimiz ve teşkilatlarımız o oyları değerlendirsinler. Bizim adımıza yorulsunlar, kazandıkları başarılarla da biz övünelim...
 
Çok bilmişlerimiz, çenesi düşüklerimiz, Ülkücü ve MHP'li iseniz; MHP'ye yaptığınız eleştiriler kadar da, HDP/PKK'yı, AKP'yi ve CHP'yi eleştirin. MHP'ye bir destek güç görüntüsü verin, politika yapacağı alanı açın. Yada susun!

Dursun BERKOK

Bu yazı toplam 3681 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.