Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Siz Mirasyedi misiniz?

A+A-

Siz Mirasyedi misiniz?

MHP Genel Merkezi, biz Ülkücüler MHP'yi iktidar etmek için partimize sektirmeden bütün seçimlerde oy verdik! Rahmetli babalarımızı, analarımızı MHP seçmeni yapabilmek için onların evlat sevgilerini kullandık...
Partimizi bugünkü durumuna getirmek için yaptığımız çalışmaların, maddi, manevi fedakarlıkların, haddi hesabı yoktur!

Maksadımız, iktidar partisini oradan indirmek yerine MHP'yi iktidar yapıp, ülkemizi Türkçe ve Ülkücüce yönetmekti. Türkiyeyi güçlü, Türkleri mutlu yapmaktı!

Siz genel merkeze seçtiklerimiz, görevlendirdiklerimiz, sizler ne yaptığınızı biliyor musunuz? Sizlere verdiğimiz gücü, bir mirasyedi savurganlığı ve kıymetbilmezliğiyle, iktidardan indirmeniz gereken Erdoğan'a ve AKP Hükümetine destek için kullanmaktasınız!

Niye?
Ne çabuk unuttunuz onların biz Ülkücülere hakaret ettiklerini, hatta küfrettiklerini! Bir tek ülkücüyü işe almamak için bizleri devlet kapısının dışında bıraktıklarını bilmiyor musunuz? Uyduruk mülakatlarla kendilerinden olan en yetersizleri, en çok puana sahip ve en yeterli Ülkücülerin önüne geçirdiklerini görmüyor musunuz?

Erdoğan'a ve AKP Hükümetine desteğinizi sakın ha "bekaa meselesi" ile açıklamaya kalkmayın, o maazeretinize dağdaki çobanı bile inandıramazsınız!

Sonu çıkmaz olan tek yönlü bir sokağa girmiş gibisiniz! Bu gidişle duvara toslayacak, her şeyi şimdi olduğundan da daha berbat bir hale sokacaksınız. Durun! Yapmayın!
Yaptığınızın hata, yanlış, olduğunu itiraf edin! Ülkücülerden ve MHP seçmenlerinden özür dileyin.

Asıl yeriniz olan Erdoğan'a ve AKP İktidarına muhalefete geçin...

Sizlere verdiğimiz oylarla sağladığımız gücü mirasyedi savurganlığıyla harcamaktan, Ülkücülere karşı kullanmaktan vazgeçin...
not: bu yazıya mümkünse yorum yazılmasın, illa ki yazmak isteyen olursa, Ülkücülüğün 'Ahlakçılık' umdesine uygun yazsın. Uymayan yorumu sileceğimin bilinmesini isterim...

Bu yazı toplam 4086 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.