Sakin ÖNER

Sakin ÖNER

Eğitimci
Yazarın Tüm Yazıları >

NİÇİN MERAL AKŞENER’İ DESTEKLİYORUM ?

A+A-

NİÇİN MERAL AKŞENER’İ DESTEKLİYORUM ?
 
         Bazı dostlarım sosyal medyadaki yazı ve paylaşımlarımı görerek bana "Niye Meral AKŞENER'i destekliyorsun, sizin görüp de bizim göremediğimiz diğer adaylardan üstün tarafı neresi?" diye soruyorlar. Benim için aslolan dava ve ideallerdir, şahıslar değil. Ama davayı ve idealleri zafere ulaştıracak şahıs da önemli.
 
         Benim yarım asırlık geçmişimi bilenler, şahıslardan çok “Türk milliyetçiliği” davasına ve "Milliyetçi Türkiye" idealine bağlı olduğumu bilirler. Benim milliyetçiliğim Atatürk'ün "Ne mutlu Türküm" ifadesinde, "Milliyetçi Türkiye" idealim 10. Yıl Nutku'ndaki Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefinde karşılığını bulur.
 
         Şu anda Türkiye, bekası ile ilgili kritik bir süreçten geçiyor. Bu kritik süreçten Türkiye'yi düze çıkarmada en önemli rol, MHP'ye düşüyor. MHP'de millete umut verecek bir değişim olursa, bu Türkiye'nin kaderini de etkileyecektir. Bu sebeple, MHP'yi ve dolayısıyla Türkiye'yi en kısa zamanda düze çıkaracak, toplumda en fazla karşılığı olan ve ipi göğüslemeye yakın olan politikacı olarak Meral AKŞENER'i gördüğüm için destekliyorum ve başarılı olmasını istiyorum. Bunda nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların da büyük desteğini alacağımızı düşünmemin de büyük payı var. Türkçesi, Meral AKŞENER'i diğer genel başkan adaylarından daha şanslı görüyorum. Buna da, daha önceki seçimlerde diğer partilere oy verenlerin bu konudaki olumlu tepkilerini ve büyük teveccühlerini görerek karar veriyorum.
 
         Diğer adaylar da bizim kardeşlerimizdir , hepsi de değerlidir, hepsi de ülkücüdür. Biz başarısız Parti Muktedirlerinin yaptığı gibi, ona buna iftira atmıyoruz, kimseyi şaibeli görmüyoruz. Hangisi güçlü  ise o seçilsin diyoruz.  Zaten günümüz dünyasında önemli olan şahıslar değil, kadrolardır. Bu genel başkan adayları samimi dava adamı iseler, seçilen arkadaşları ile birlikte davanın etrafında birlikte çalışırlar.
 
         Kısacası, Meral AKŞENER’in  MHP’yi  hedefe taşıyacak kişi olduğuna samimi olarak inanıyorum. Bu benim kişisel görüşüm. Olay bundan ibarettir.
 
 

Bu yazı toplam 2652 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.