Mehmet KARATAŞ

Mehmet KARATAŞ

Emekli Öğretmen
Yazarın Tüm Yazıları >

İHANET CAN YAKMAYA BAŞLADI!...

A+A-

İhanet 1 - PKK sempatizanı, sözde müslüman  vatan haini Şeyh Sait'in torunu YRP'li Elazığ Palu Belediye Başkanı 30 Ağustos törenine katılmadı. Belediye başkanvekili Ağa Yılmaz ise Atatürk büstü önünde ellerini arkada bağlayarak durdu.

 

İhanet 2 - 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Cuma günü bu yıl aynı güne gelmesine rağmen,  işgal kuvvetlerinin emrinde olan diyanet işleri cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adını.anmsdığı gibi, "Bu vesileyle Bedir’den Malazgirt’e; Çanakkale’den 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ne; 15 Temmuz’dan günümüze kadar î’lây-i kelimetullah aşkıyla üzerinde özgürce yaşayabileceğimiz bir vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi ve devlet büyüklerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum." Diyerek 15 TEMMUZ senaryosunu bile işin içine katarak sulandırmaya çalışmıştır. 

 

İhanet 3 - AKP'li Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 30 Ağustos Zafer Bayramı için attığı kutlama tivitinde Büyük Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmadı.

 

Fidan mesajında "Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük nişanesi olan 30 Ağustos Zaferi, zorluklar içinde yazılan bir destanın ve milli birlik ruhumuzun en güçlü ifadesidir. O günkü azim ve inançla, bugün de yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun." dedi.

 

Fidan'ın mesajında Türk milletinin adı da yer almadı.  

 

Daha ihanet nasıl olması gerekiyor. 

Esas ihanet ise devletin iktidarına sahip olanların işgal kuvvetlerinin yolundan taviz vermezken, muhalefetin ve diğer Milliyetçi ve Türkçü olduğunu iddia eden kurum ve kuruluşlar ile STK'ların sessiz kalması daha da can yakıyor.

Bu yazı toplam 371 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.