Ahmet Özcan

Ahmet Özcan

Akishaber / İmtiyaz sahibi
Yazarın Tüm Yazıları >

Denizli'de MHP'ye yazık ediliyor...

A+A-

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yapılacak seçimde Denizli'de partiler aday adaylarının arasında en iyi adayı bulup sahaya sürmeye çalışırken Milliyetçi Hareket Partisinde garip garip olaylar oluyor. Partide neler oluyor neler yapılıyor veya ne yapılmaya çalışılıyor kimse bilmiyor. MHP İl binasında yapılan aday adayı tanıtımında bir çok ilçe belediye başkan aday adayı tanıtırken ilk tanıtımda Çal ilçesinde mevcut belediye başkanı Fethi Akcan'la devam kararı çıktı. Serinhisar belediye başkan adayı olarakta Halil Öztürk açıklandı. Bozkurt Belediye başkan adaylığı için de 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Hamdi Cin  aday olarak açıklanmıştı. Hamdi Cin daha sonra AK Parti'den Bozkurt belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Baklan ilçesinde MHP'den  aday adayı olacağı beklenen aylar öncesinden hatta yıllar öncesinden aday adaylığını açıklayan  yine AK Parti'den aday adayı olmak için müracaat eden Arif Demirdöver ile başlayan çalkantı durmak bilmeden devam ediyor.

AK Parti belediye meclis üyeliğinden ve partiden istifa eden Mehmet Ali Yılmaz'ın Pamukkale ilçesi aday adayı olarak Ankara'ya birlikte giden il başkanının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına adeta ateş püsküren bir önceki Ülkü Ocakları başkanı Murat Naci Öncel'in tepkisi gündeme bomba gibi düşerken bir yenisi daha eklendi.
Sarayköy ilçesi belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan İrfan Serban'ın genel merkezde adaylığı onaylandıktan sonra il başkanı başka bir adayın daha aday adaylığını kabul edip yine sosyal medya hesabından yayınladı. Gazetemize telefon eden gazetemiz bürosuna bizzat gelen ve mesaj atan MHP tabanı ve Ülkücüleri  çileden çıkardı.

Bu adam  ne yapmaya çalışıyor genel merkez neden bu zata müdahale etmiyor diyen  MHP tabanı ve Ülkücüler kırk yıldır gönül verdiğimiz partimizi bu hale getiren il teşkilatı ve il başkanının yaptıkları ve seçim sürecini  yürütemediğini dile getiriyorlar. Yapılan bütün çalışma ve toplantıların ciddiyetten uzak,el yordamı ile ben yaptım oldu hesabıyla yapılırsa ki, o şekilde yapılıyor olması bizi kahrediyor diye tepkilerini dile getirdiler.
 

Bu yazı toplam 1732 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.